dinsdag 19 april 2011

weekoverzicht

Vorige week stond natuurlijk weer in het teken van de beroepen. Ook zijn we bezig geweest met pasen. Eerst hebben we een fimpje gekeken over pasen. We hebben in kleine groepjes woorden bedacht voor het woordweb. Daarna hebben we alle bedachte woorden in het gezamenlijke woordweb gezet en er plaatjes bijgezocht.

Ook hebben we voor de schoolreis broodjes besteld voor de hele school. Zo konden we gelijk kijken hoe het bij de bakker gaat. We moesten wel 360 broodjes bestellen en 160 krentenbollen!

Vorige week donderdag is Janesca samen met Abbey uit 4B gaan kijken bij Synorga, een bedrijf waar SIR schoonmaakt. Janesca wil graag schoonmaakster worden en Abbey loopt stage bij SIR. Zij maakt een aantal dagen per week na school het schoolgebouw schoon. De schoonmaakster bij Synorga heeft een hoop uitgelegd over hoe zij het gebouw schoonmaakt.


Ook daar werken ze met schoonmaakwagens. De handen worden hygienisch gereinigd.





Afgelopen vrijdag was er disco, thema Carribean. 3B was goed vertegenwoordigd!

Deze week is de aandacht natuurlijk vooral gericht op de efteling. Maandag hebben we in kleine groepjes weer woorden bedacht voor het woordveld en ze later in het grote woordveld gezet.
Judith is samen met Mike en Bradley een ritje gaan maken met de tram. Zij willen namelijk allebei tram of metrobestuurder worden. Ze mochten zelfs voorin de tram zitten en de bel laten rinkelen.

Ook mochten zij meekijken met de kaartjescontrole.
Een leuke en leerzame rit!





Aaanstaande donderdag gaan we naar de Efteling. Zorgt u wel dat elke leerling een eigen tas bij zich heeft! We zijn rond 18.30 terug en het wordt mooi weer!!!
Daarna is het vakantie!!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten